Poortgrepen & doorgangen
Category Type Icon

Weidepoorten en poortgrepen

Wilt u een weidepoort creƫren in uw afrastering? Dan kunt u gebruik maken van poortgrepen, poortgreepsets, doorgangssets of een doorrijhek. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede aansluiting, wanneer u een weidepoort voor het vee creƫert. Zo kunt u gebruik maken van een extra grondkabel, die er voor zorgt dat het stroom ook ondergronds doorgeleid wordt. Op deze manier blijft het stroomcircuit intact, ook wanneer de poort open staat. Wilt u liever een landhek plaatsen? Bekijk dan ons assortiment met landhekken

Producten 37-39 van de 39

135519_0
5% Korting Voor ā‚¬Ā 37,00 ā‚¬Ā 30,58 Van ā‚¬Ā 38,95 ā‚¬Ā 32,19
135517_0
5% Korting Voor ā‚¬Ā 75,95 ā‚¬Ā 62,77 Van ā‚¬Ā 79,94 ā‚¬Ā 66,07
135102_0
10% Korting Voor ā‚¬Ā 1,75 ā‚¬Ā 1,45 Van ā‚¬Ā 1,95 ā‚¬Ā 1,61

Poortgreep met veer

Bij BTN de Haas bieden we u verschillende soorten poortgrepen, zoals een poortgreep met veer of met een elastisch koord. Met een veer kunt u de afrastering extra spannen of wordt het eenvoudiger om de doorgang te sluiten. Verder kunt u kiezen uit verschillende kleuren en grepen speciaal voor schriklint, schrikkoord en schrikdraad. We hebben veel afrasteringsartikelen van Gallagher, een merk dat duurzame en robuuste producten maakt voor de landbouw. We leveren ook een speciale doorgangsset met meerdere draden die u eenvoudig en veilig in Ć©Ć©n keer kunt openen en sluiten. Bestel uw poortgreep met veer eenvoudig online bij BTN de Haas, wij geven u graag deskundig advies over uw aankoop. Kom naar onze winkel in Groningen om ons ruime assortiment afrasteringsartikelen te zien.

 

Poortgreep elastisch koord

Bij BTN de Haas leveren we u de poortgreep met een elastisch koord in een handige set met ankers. Het voordeel van een dergelijk koord is dat deze kan worden ingezet om verschillende lengtes van openingen te overbruggen. Het koord is geweven met lijnen die duidelijk zichtbaar zijn voor uw dieren, dit vergroot hun veiligheid. U bevestigt de poortgreep met een elastisch koord aan onze weidepalen voor een stevige verbinding. U kunt deze mooie larikshouten palen online in een partij bestellen, in onze winkel zijn ze per stuk verkrijgbaar. Koop uw afrastering bij BTN de Haas en wij zorgen voor een snelle levering!

loader
Bezig met laden...